Nieuws

20 juli 2022

De zomer is weer begonnen, en we hebben alweer een hoop nieuwe klanten blij mogen maken met onze geweldige producten. De voorraden slinken, dus bestel snel de laatste modellen !

8 juni 2021

Ventiwator is trots te mogen melden dat zij inmiddels de eerste 500 ventiwators geleverd aan verschillende particuliere en zakelijk klanten. Volgende jaar hopen we de eerste 5000 ventiwators te hebben afgezet.

25 juni 2020

De afgelopen dagen is er veel nieuws uitgekomen welke het gebruik van een ventilator, en dus (NIET specifiek genoemd) ook een ventiwator als de vernevelingfunctie wordt uitgezet, tijdens de warme zomerdagen gedurende de COVID-19 pandemie ter discussie stelt. Wij willen graag de feiten met u delen gebaseerd op het advies van het RIVM:

Voor persoonlijk gebruik in de thuis/gezinssituatie kun je een ventilator gebruiken om een verkoelende luchtstroom te creëren. Een bevroren waterflesje voor de ventilator zorgt voor nog meer koelte. 

Het is nog niet duidelijk of het gebruik van een ventilator in een gemeenschappelijke ruimte zorgt voor een grotere kans op besmetting. Uit voorzorg wordt daarom geadviseerd om enkel ventilatoren te gebruiken in gemeenschappelijke ruimten als er geen andere verkoeling mogelijk is, zoals door een goed onderhouden airconditioning. Let daarbij op dat de luchtstroom van de ventilator niet direct van de ene naar de andere persoon gaat.

https://www.rivm.nl/hitte/vragen-en-antwoorden-hitte-covid-19

24 juni 2020

Volgende week zullen wij ook de Ventiwator Cooldown Slim op voorraad hebben !

22 juni 2020

Vanaf 22 juni adverteren wij ook via marktplaats !

Translate »